Calendar Evenimente

<< mai 2024 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ciprian Vuza

Ciprian vine in domeniul consultantei in afaceri si training dupa o experienta bogata castigata mai intai in mediul industrial de inalta tehnologie ca Inginer specialist pe platforma Centralei Nucleare de la Cernavoda si imbogatita si diversificata apoi in cadrul Philip Morris unde a detinut mai multe pozitii manageriale atat in Romania cat si in strainatate.

Ciprian a facut parte din echipa Philip Morris inca de la intrarea companiei pe piata din Romania contribuind la crearea , dezvoltarea si consolidarea sistemului de distributie si merchandising si implementarea strategiilor de piata atat prin natura proiectelor in care a fost implicat cat si a pozitiilor manageriale detinute pe parcursul unei experiente de peste 13ani : Key Accounts Manager, Trade Marketing Manager, National Sales Manager . Timp de peste 2 ani Ciprian a fost cooptat in echipa Philip Morris International unde a detinut pozitia de Area Manager coordonand activitatile organizatiile locale din Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Albania si Kosovo .

In paralel cu aceasta activitate Ciprian desfasoara activitati de training pentru populatia manageriala din cadrul Philip Morris International, specializindu-se in domenii precum Clienti Strategici, Modele de Distributie, Analiza Situatiei si Procesul de Luarea Deciziilor, Gandire Strategica etc.

In toata acesta perioada are loc un proces continuu de instruire si perfectionare prin participarea la numeroase sesiuni de training si proiecte cu incidenta internationala cum ar fi:

 

Ciprian Vuza
Senior Trainer / Consultant
Managing Partner Focus Plus
Optimizing Brand Management – Montreaux
Key Accounts Priciples – Laussane
Distribution in Practice – Prague- Warsaw
Enhancing Marketing Efectiveness – Vevey
Store Wars- Lisbone
Comunication and Influence – Lausanne
Train The Trainer – Geneva
Influencing & Advanced Negotiation Skills – Bucharest
Finance for Non finance Managers – Brusselles.
Negotiating Business with Chinese- London
Task Force Team member for 4 different international projects
Project Leader for China Tobacco International Europe- Philip Morris Trading Romania Project.

Din 2008 Ciprian detine diploma de Master in Economie si Finante Europene.