Calendar Evenimente

<< mai 2024 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Testimoniale

 

“REACH este un excelent instrument pentru orice organizatie care stimuleaza creativitatea si performanta.El se prezinta sub forma unui proces iterativ si logic, care adreseaza intr-un mod foarte eficient atat probleme critice, cat si oportunitatile ivite cu ajutorul solutiilor creative.”
Sorin BLAGA, Marketing Vice President Rompetrol
 
“REACH este un program de training interactiv si incitant, un program ce stimuleaza si dezvolta capacitatile individuale de analiza si luare a deciziilor.

Mai mult decat atat, REACH incurajeaza gandirea creativa, lucrul in echipa si comunicarea. Acest exercitiu permite participantilor, intr-un mod practic, parcurgerea unor procese extrem de relevante pentru acuratetea si corectitudinea deciziilor de business viitoare.

Cred cu tarie ca organizatia noastra a avut numai de castigat dupa parcurgerea acestui program de training”

Laurentiu BORTA, National Sales Director Pernod Ricard
 

“In cadrul celor doua cursuri „Conducerea si dezvoltarea echipei” si „Tehnici de vanzari”, trainer-ul a dovedit competenta, deschidere, implicare, spontaneitate. Bun comunicator, ascultator si organizator, Iulian s-a adaptat perfect la situatia si starea cursantilor si totodata, a adaptat cursul la specificul activitatii clientului.”

Mihaela Barbu, Human Resources Manager, Tehnoplus Service
 
„Am colaborat cu compania Focus Plus pentru dezvoltarea trainer-ilor interni din Kaufland. Am ales aceasta colaborare in urma analizarii mai multor oferte. Motivele alegerii au fost atat experienta si cunostintele trainer-ului, cat si deschiderea de a adapta continutul cursului la specificul companiei noastre. In urma celor 4 TtT-uri pe care le-am organizat impreuna, suntem mai bogati cu peste 60 de traineri. Feedback-ul participantilor a fost excelent, de aceea pentru 2009 vom lua in considerare continuarea acestei colaborari. „
Diana Popescu, Departament Dezvoltare Personal, Kaufland Romania S.C.S.
 
“Am demarat colaborarea cu compania Focus Plus din 2008 si apreciem comunicarea excelenta si responsabilitatea de care au dat dovada: respecta intotdeauna dead-line-urile, sunt atenti la cerintele noastre si rigurosi in munca pe care o fac. Programele de training livrate atat fortei de vanzare din magazine cat si echipelor de top si middle management de la sediul companiei au contribuit la dezvoltarea profesionala a acestora. Materialele prezentate au fost construite tinand cont de specificul activitatii, iar implicarea directa a trainerului in rezolvarea necunoscutelor aparute in dezbaterile de grup s-a facut simtita permanent. Colaborarea directa cu Iulian Chihaia, in calitate de trainer, ne-a demonstrat ca afacerile cresc atunci cand colaborezi cu oameni competenti si implicati.”
Carmen MURARU, Director Executiv, Dinasty .