Calendar Evenimente

<< iun. 2024 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Florin Vladica

 

Dr. Florin Vladica este un antreprenor cu peste 20 de ani de experienta de afaceri, management executiv si training corporatist. Si-a construit o cariera de succes in marketing si vanzari strategice cu ajutorul abilitatilor, cunostintelor si educatiei sale, precum si datorita abilitatii sale native de a interactiona cu oameni din diferite culturi. 

Printre succesele sale, in perioada cand era angajat la Philip Morris, se numara cursuri livrate in Romania, Serbia, Macedonia, Slovenia si Croatia. A fost Manager de Proiect pentru sisteme de informatii in vanzari, sisteme nationale de inventariere in retail pentru Romania, precum si pentru L&M American Cinema si Marlboro Music Tour.  Florin a oferit servicii de calitate si curand si-a castigat increderea clientilor sai, livrand pentru branduri mari, precum Marlboro, Chesterfield, L&M, Ballantines, Lafarge, Jim Beam, Wuerth, Lafarge, Lysol si Calgon. 

 

Ca si consultant de management si trainer de vanzari, Florin a oferit cunostinte relevante si expertiza intr-un numar de proiecte referitoare la: eforturi pentru a maximiza profiturile in marketing si vanzari la punctele de vanzari din Balcani pentru firme mari din industria FMCG; initiative-cheie pentru a construi echipe eficiente de vanzari si activitati in Irak, Iordania, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Kuweit, China si Canada, pentru cel mai mare producator de ciment din lume; dezvoltarea unui pachet complex de e-learning pentru proprietarii de afaceri mici din New Brunswick, Canada; si despre cum pot organizatiile mari si mici sa se foloseasca de Internet si de sistemele de informatii pentru a colecta, strcutra, analiza si disemina datele de vanzari si piata. 

 

Mai specific, Florin este omul care se pricepe la orice, indiferent ca ai nevoie de evaluarea oportunitatilor de training, de a alege cei mai buni oameni pentru echipa ta, de a personaliza un program de training pentru manageri si angajatii din front end, sau pentru a imbunatati forta de vanzari cu ajutorul unui sistem de informatii pentru vanzari.  In concluzie, Florin si-a suflecat manecile si s-a murdarit, practicand efectiv joburile din domeniile aferente. El stie ca afacerile cer experti care inteleg atat oamenii, cat si tehnologia, cineva care le poate motiva echipele sa invete si sa creasca, si cu care pot relationa si pe care ii pot respecta. 

 

Pe latura academica, Dr. Florin Vladica detine un doctorat in Comunicare, o diploma in inginerie in navigarea radio, un MBA in e-business si un MBA Executiv de la Universitati din Canada, SUA si Romania. Florin a facut si cursuri de dezvoltare profesionala in leadership, teambuilding, conturi cheie, negociere si eficacitate in marketing. Mai mult decat atat, a publicat ca prim autor si co-autor lucrari stiintifice despre oportunitati pentru inovare in business si dezvoltare de practici in noile media pentru industriile creative: difuzare publica, filme documentare, divertisment interactiv, programare pentru copii. A fost conferentiar in Viena, Vancouver, Lisabona, Bogota, Akron si Barcelona la evenimente legate de managementul in media, comunicare in masa sau inovare in afaceri. A predat cursuri in Canada, Dubai, Qatar si UK. 

 

Florin este fluent in limbile engleza si romana, poate sustine conversatii in franceza, si detine dubla cetatenie canadiana si romana.