Calendar Evenimente

<< iun. 2024 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Roman Tanasiciuc

roman

   Roman are o experienta de aproape 20 de ani in vanzari, din care ultimii 11 ani dedicati exclusiv activitatilor de training.  Proiectele din Altex, Efes Romania, Philip Morris International si SAB Miller reprezinta o carte de vizita importanta, unde Roman a participat la construirea programelor de formare pentru echipele de vanzari si trade marketing din pozitia de Coordonator programe training. Ca si HR Manager, unul din proiectele importante la care a lucrat a fost « the learning path » – programul multilevel, multianual pentru departamentele de vanzari si marketing ale SAB Miller (URSUS). 

   Roman si-a concentrat activitatea in dezvoltarea si implementarea proiectelor de training personalizat cu accent pe dezvoltarea resurselor umane.  Printre clientii importanti cu care a lucrat se numara BCR, Codecs, INA Schaeffler, Sika Romania, Pernod Ricard Romania, Ropharma,  ANSIT, AIESEC, ISS Romania, Casa Auto Brasov.

   Inteligenta emotionala este folosita cu predilectie in sesiunile sale, astfel incat participantii sa beneficieze de mixul perfect dintre teorie si practica.  Experienta de invatare este unica, oferind de fiecare date rezultate surprinzatoare.

   Roman integreaza coachingul in sesiunile de on-the-job training, pentru ca cei cu care lucreaza sa gaseasca calea personala de atingere a obiectivelor.

   A obtinut Certificarea in managementul relatiiilor cu clientii MBA OU London in 2008. Este absolvent al programului de coaching al International Coaching Academy ICATM si trainer international POINTS OF YOUTM. In prezent studiaza marketingul si comunicarea in afaceri in cadrul programului de Master al Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau.